Ender Emőke vagyok Pedagógia asszisztens, Szociális gondozó, Neurofeedback tréner.

A Neurofeedbackkel kb. 6 éve találkoztam, amikor egy ismerősöm ajánlására elvittem a fiaimat egy kis " agyturbóra". Gyorsan, játékosan segített ez a módszer, nagyon szerettek járni, hisz ez nem "tanulás" nem "kötelező" fárasztó feladat, hanem észrevétlenül kedvenc meséjük nézése mellett edződött az agyuk, idegrendszerük. Nagyon megtetszett ez a fejlesztési lehetőség, rengeteget olvastam róla a neten, és hamarosan az elkötelezett híve, hirdetője lettem.

Úgy hozta az élet hogy a tréner elköltözött, és nem volt szakember akihez visszajárhattak volna a fiúk emlékeztető kezelésekre. Ekkor határoztam el, hogy nem hagyom annyiban a dolgot, megvettük otthoni használatra az eszközt.

Először saját családomat, majd barátaimat is "kezelésbe" vettem. Nagyon szerettem volna megszerezni a képesítést hogy hivatalos keretek közt is segíthessek másoknak is.

Nagyon hálás vagyok az Országos Biofeedback és Neurofeedback Egyesületnek hogy szélesebb körben lehetőséget biztosítanak szakemberek képesítésére. 2020. szeptemberében részt vettem az általuk szervezett tanfolyamon, mely után sikeres vizsgát tettem és Neurofeedback Tréner-ként Gyöngyösön megnyitottam stúdiómat.

Hiszek a tudomány fejlődésében, hatalmas lehetőségek rejlenek még ebben a módszerben. Célom hogy minél több gyermeknek és felnőttnek segíthessek megtalálni a kiegyensúlyozott, harmonikus gondolkodást, áthidalni a mai kor ártalmas vívmányai által keletkezett problémákat.


Nekik már segített

ADHD tünetegyüttes problémáival küszködő okos, kreatív kislány. Nyáron kezdte a tréninget, és mire elindult az iskola, jobban ment neki a matek, az olvasás, nyugodtabb lett, a közösségi élete is sokat változott.

Szonja

Diszlexia zavar miatt kezdtük a tréninget. Nóri egy csoda. Már az első tréning után olyan szövegértési felmérést írt, amit addig elképzelni sem tudtak. Köszönjük Neurofeedback!!!

Nóri

Koncentráció és figyelemzavar túlterhelés és  krónikus fáradtság miatt. A tréningek után könnyebb és nyugodtabb alvás, ami maga után vonta a figyelem javulását, és ezzel a feladattartást, tanulást mérhetően jobbá tette.

Martin

Szorongás, Önbizalomhiány. A tréningek után összeszedettebb, terhelhetőbb lett. A tanulással kevesebb időt kell töltenie, mivel már az órákon megjegyzi a lényeget.

Márk

Fáradtság miatti figyelemzavar, általános teljesítménynövelés

Nelli

Kimerültség, csalódás. A tréningek befejeztével jobb teljesítmény, könnyebb tanulás, jobb memória.

Petra